P30-ART


ارسال موضوع ارسال پاسخ
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یه سوال در برباره html
نویسنده پیام
مدیر بخش گرافیک
******

ارسال‌ها: 519
تاریخ عضویت: فروردین 1393
اعتبار: 49
وضعیت : آفلاین
جنسیت:
سپاس ها 495
سپاس شده 517 بار در 278 ارسال
ارسال: #1
یه سوال در برباره html
سلام!
من یه عکس ساختم و با فرمت اچ تی ام ال سیو کردم!
کدش:
کد: (انتخاب همه)
کد:
<html>
<head>
<title>Untitled-2</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
</head>
<body bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">
<!-- Save for Web Slices (Untitled-2) -->
<img src="http://8pic.ir/images/79908504371123347142.gif" width="300" height="60" alt="">
<!-- End Save for Web Slices -->
</body>
</html>
می خواستم بدونم اینو میشه با همون img src در اورد پس این همه کد برای چی هست!
ممنون میشم بگید!

دوباره برگشتیم، اینبار یکم حرفه ای تر،بهتر و راحت تر !
طراح گرافیک و تجربه کاربری، وبلاگ نویس و محقق سئو وبهینه سازی وبسایت
 
02-31-1393 11:19 ب.ظ
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
مدیر کل انجمن
********

ارسال‌ها: 634
تاریخ عضویت: اسفند 1392
اعتبار: 77
وضعیت : آفلاین
جنسیت:
سپاس ها 782
سپاس شده 1165 بار در 473 ارسال
ارسال: #2
RE: یه سوال در برباره html
ببینید html زبانی هست که مرورگرهای اینترنتی برای اجرای فرامین خواسته شده می شناسن 
برای نشان دادن عکس باید از تک مفصوص نشان دادن تصاویر استفاده کنید که در زیر هست:



کد:
<img src='لینک عکس'>

ولی برای اینکه این فرمان رو به مرورگر بدین تا اجرا کنه باید این کد رو مابین تگ های اصلی<html> و </html> قرار بدین

02-31-1393 11:58 ب.ظ
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط -Saeed- ، ARASHDMA ، sajjad ، Black Ghost
ارسال موضوع ارسال پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان